Uvodna stranka
Profil firmy
Sortiment
Aktuality
Racioporadna
Receptar
Kontakt

iso.gif

Aktuality

 

 

Spoločnosť MLYN ŠTÚROVO a.s., ako výrobca produktov racionálnej výživy prináša od 1.6.2004 na trh novú radu produktov využiteľných v potravinárskej výrobe. Jedná sa o spracovanie surovín - technológiou extra jemného rozomletia - mikrokronizácie (rozomletie produktu až na púder s veľkosťou častíc menších ako 100 µm).

Spoločnosť MLYN ŠTÚROVO a.s. po zakúpení a sprevádzkovaní technológie na mikronizáciu - jemné mletie zahajuje výrobu hrachovej múky a múk zo zrna netradičných obilovín, ako sú napr. (láskavcová - amaranthová múka, pohánková múka, ryžová múka), ktoré je možné využiť taktiež pri bezlepkovej diete celiatikov. Danou technológiou je možné mlieť i extrudované suroviny, kde výsledný produkt je instantná múka.

Výhody takto rozomletých produktov:
- dobrá rozpustnosť
- rovnomernejšie zamiešanie produktu pri menších množstvách
- homogénnejšia štruktúra zamiešaného produktu

Využite možnosť obohatenia Vašich výrobkov:
- o produkty, ktoré dodajú Vášmu finálnemu výrobku lepšie nutričné a dietetické vlastnosti (hrachová múka - púder, láskavcová múka - púder, ovsená múka - ovsený púder)
- o produkty, ktoré zvýšia vo Vašich výrobkoch obsah potravinovej vlákniny (rozomleté pšeničné otruby, rozomleté ovsené otruby).